Izleti

Izlet Brzim Brodom

Ukoliko zelite vidjeti Otok Ciovo sa morske strane po dogovoru vlasnik vas moze provesti u izlet oko otoka Ciova i prolaz kroz grad Trogir ispod Velikg i malog mosta. Takodzer Ako vremenski uvijeti odgovaraju moguc je posjet i kupanje na nekom od okolnih otoka (Solta, Drvenik, Brac) max broj osoba 5.

Video:

Zabava na moruDomaca Peka

Tradicionalna receptura

Na zahtjev vlasnik ce vam pripremiti Domace jelo meso ispod peke. Ova jela svrstavaju se u vrhunske specijalitete hrvatske kuhinje. Iako je receptura samo po sebi jednostavna, poseban miris drva i vatra jelo cini jedinstveno i prepuno okusa kojem nemozete odoliti. Osnovni sastojci su pomjesane vrsta mesa i krumpiri sa zacinima ili riba sa krumpirima i zacinima.
Uz veceru Kusnja domaceg Vina i Aperativ.

Video:

Domaca Peka, Priprema

Zabava

Grad Trogir

Ukoliko se zelite zabaviti u nocnom izlasku ili Finom restoranu u okolici apartmana nalaze se mjesta gdje se mozete opustiti. Osim okolnih Restorana i Coffi barova, koji se nalaze na plazama odprilike 400m udaljenosti,koje mozete posjetiti i bez automobila.
U blizini se nalazi prekrasan grad Trogir sa dugom povijesti, prekrasnim mjestima za nocni izlazak i finim Restoranima. Grad Trogir osnovali su grcki kolonisti s otoka Visa u III. st. pr. Krista. U srednjoj Europi smatran je najbolje sacuvanim romanicko-gotickim gradom. Dvorac i kula okruzeni zidinama sacinjavaju jezgru Trogira. Zasticem je unescom. .... Vidi Vise

Grad Split

Split, Nalazi se 30km cestovne i 2km pomorske udaljenosti od apartmana. Kao grad na moru i jedna je od najznačajnijih turističkih destinacija obituje raznim povjesnim gradzevinama i mjestima za nocni provod.Gradsko srediste cini starovjekovna Dioklecijanova palaca iz 4. stoljeca (pod UNESCO-vom zaštitom od 1979. godine), što je jedinstven primjer u svijetu. .... Vidi Vise
Ivan Nakir